Despre noi

Home Despre noi

FRIGOMEX a fost infiintata in anul 2004 si are o traditie de prestigiu pe piata romaneasca si internationala. Oferim clientilor nostri servicii de transport la cele mai inalte standarde de calitate.

Compania noastră oferă servicii de transport intern și internațional. Deviza noastră este: dinamism, calitate, rapiditate. Mărfurile sunt ferite de riscul deprecierii pe timpul transportului deoarece funcționarea agregatelor frigorifice este controlată în permanență de șoferii noștri care sunt experimentați și bine pregătiți pentru transporturi frigorifice.

Flota FRIGOMEX va sta la dispozitie pentru transporturi interne si internationale cu containere clasice sau frigorifice. Marfurile sunt preluate si livrate în concordanta cu termenele anuntate de dumneavoastra. Oriunde în Europa doriti sa va  trimiteti marfurile, firma FRIGOMEX va poate oferi serviciile sale.

Dispeceratul - O echipa dinamica orientata spre noi provocari

Dispeceratul FRIGOMEX este pregatit sa se confrunte si sa solutioneze diversele probleme care pot aparea în desfasurarea transporturilor. Dispecerii de expeditie sunt cunoscatori a mai multor limbi de circulatie internationala  si disponibili 24/7.

Prin acest departament se asigura legatura eficienta între clientii firmei si dispeceratul care asigura managementul flotei. Buna colaborare dintre aceste doua sectiuni ale firmei asigura desfasurarea eficienta a transportului si totodata satisfacerea tuturor exigentelor clientului, pentru ca întreaga echipa FRIGOMEX urmareste solidar un serviciu de cea mai buna calitate.

Puncte forte ale serviciului de transport Frigomex

O paleta larga de servicii de transport rutier

Transport specializat:

  • Transport frigorific

Transport:

  • Transport rapid – Just in time
  • Transport ADR

Preaviz de încarcare de 48 ore. Plasati comanda cu doua zile înainte si marfa dumneavoastra va fi încarcata la timp. Marfurile sunt preluate si livrate în concordanta cu termenele anuntate de dumneavoastra. Oriunde în Europa doriti sa va  trimiteti marfurile, firma FRIGOMEX va poate oferi serviciile sale.

Calitate la standarde europene. Firma FRIGOMEX si-a stabilit prioritatile referitor la calitatea serviciilor pe care doreste sa le ofere: promptitudine, punctualitate, eficienta.

Controlul asupra costurilor de transport. Firma FRIGOMEX controleaza toate costurile legate de transporturile dumneavoastra:

  • întretinerea vehiculelor
  • alimentare cu combustibil
  • inspectii tehnice

Optimizarea investitiilor. Va puteti concentra resursele direct spre investitii pentru dezvoltarea afacerii dumneavoastra, iar managementul flotei asigurat de firma FRIGOMEX va eficientiza timpul si costurile.


 

Flexibilitate si reactie rapida.

Siguranta transportului.