Transport frigorific

Home > Transport frigorific

Prezentare

Asiguram transport frigorific chiar si pentru marfurile care necesita conditii speciale climatice de transport, precum produsele lactate, marfa congelata, produsele perisabile, etc. Avem grija ca pe tot parcursul transportului sa mentinem temperatura optima pentru a nu deteriora produsele.

Pentru a satisface orice nevoi in ceea ce priveste cubajul de marfa transportata dispunem de dube cu inaltimi de la 2.6m pana la 2.75m, lungime de 13m si latime de 2,5m.

Echipa noastra este pregatita sa faca fata oricarei situatii si sta la dispozitia dumneavoastra pentru orice sfat sau nelamurire si va poate recomanda cel mai bun transport potrivit business-ului sau nevoii dumneavoastra.


Cursele sunt monitorizate cu sistem GPS care pune la dispozitia informatii constante si rapide astfel încât clientul sa stie in fiecare moment pozitia exacta a marfii transportate.


Pentru clientii speciali, care au la dispozitie programul necesar pentru urmarire, putem oferi acces non- stop la sistem nostru de monitorizare. Camioanele mai sunt echipate cu aparat de navigatie, în acest caz soferii gasesc adresa respectiva din prima fara timp irosit pentru cautare.


De-a lungul unei curse marfa clientului este asigurata prin asigurari CMR pana la valoarea de 200.000 Euro.

Atunci cand marfa pe care doriti sa o transportati intra la categoria marfurilor considerate perisabile, Frigomex va pune la dispozitie servicii de transport frigorific la temperatura controlata. Camioanele dotate cu control de temperatura au capacitatea asigurarii unui mediu corespunzator transportului pentru:


 Principalele categorii de transport frigorific sunt:

1. In cazul in care aveti doua tipuri de marfa livrabile cu acelasi transport, iar temperaturile de depozitare sunt diferite, aveti posibilitatea de a inchiria un container cu perete despartitor. Acesta face posibil transportul cu dubla temperatura, una pentru fiecare tip de marfa.

2. Marfa de dimensiuni reduse se poate suprapune fara a se strivi cu ajutorul containerelor Doppelstock.

3. Frigomex dispune de containere ce permit transportul cu usurinta a carcaselor de animale agatate cu carlige.

 

Imagini

Iti oferim oferta optima si accesibila

Consultantii nostri iti trimit propuneri avantajoase si potrivite nevoilor tale