Transport marfuri periculoase ADR

Home > Transport marfuri periculoase ADR

Prezentare

Frigomex ofera transport profesional respectand reglementarile legale in domeniu pentru toate cele noua clase de marfuri ADR, pe orice ruta de transport. Dispunem de cele mai noi si avansate dotari tehnice auto pentru transportul ADR.

Orice bunuri care pot prezenta risc pentru oameni sau mediu, sunt clasificate ca fiind bunuri periculoase si sunt organizate in clase de periculozitate pe o scara de la 1 la 9. Aceste tipuri de bunuri pot varia de la cele extrem de periculoase (cum ar fi explozivi, acizi sau inflamabile) la produsele de zi cu zi, cum ar fi vopselele si solvenții gasiți in casa si la locul de munca.

Prin marfuri periculoase se intelege acele substante care prin natura lor fizico-chimica pot produce daune personale, mediului inconjurator, etc. Conform ADR, clasele de marfuri periculoase sunt urmatoarele:

Avem grija cu ajutorul unui personal instruit la cele mai inalte standarde internationale ca produsele sa fie transportate conform reglementarilor legale in vigoare, asigurand astfel un transport nepericulos si ecologic.

Imagini

Iti oferim oferta optima si accesibila

Consultantii nostri iti trimit propuneri avantajoase si potrivite nevoilor tale